Namibie

Fietsvakanties in Namibië - De mooiste fietsreizen voor iedereen

Namibië is befaamd vanwege zijn uitgestrekte woestijngebieden. Een fietsvakantie in dit land betekent dat je wordt geconfronteerd met de grote afstand tussen plaatsen, die een ervaren fietser niet in één dag kan overbruggen. Tijdens zo'n fietsreis is kamperen dus noodzakelijk. In de zomer blijft de zon urenlang fel doorbranden aan een wolkenloze strakblauwe hemel en is het bijna ondraaglijk om in dit jaargetijde te fietsen. De vele indrukwekkende natuurverschijnselen en fantastische vergezichten van unieke, soms bijna surrealistisch landschappen, zijn weergaloos.

De leukste fietsvakanties van 2023 in Namibië met je E Bike, Racefiets, Mountainbike of Tourfiets in groepsverband of individueel vind je op fietsreizen.nl

Deelnemen aan een individuele wandel- of fietsvakantie is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst word je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt of fietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen.
Daarnaast wordt er elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Een fietsvakantie wordt vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

Namibië | Fietsreis Cycle Namibia | 13 dagen

Namibië | Fietsreis Cycle Namibia | 13 dagen

Fietsreis Namibië. Fietsen door Namibië is fietsen door een enorm land met grote open ruimtes en eindeloze luchten. Zandduinen veranderen geleidelijk in granieten heuvels, terwijl rotspartijen plaats maken voor uitgestrekte vlaktes waar olifanten, giraffen en leeuwen rondzwerven. Op de fiets door de wildernis reizen is ongetwijfeld een van de beste manieren om het gevarieerde landschap van deze woestijnnatie te ervaren en er is ook de unieke ervaring om over zandduinen te fietsen op een aangepaste 'dikke' fiets.Ontdek de hoogtepunten en verborgen geheimen van het land op twee wielen, kijk hoe de zon opkomt boven de hoogste zandduinen ter wereld en ervaar gamedrives in een van de beste wildreservaten van zuidelijk Afrika, Etosha National Park.

vanaf

€  2.949,00

Lees meer...

Namibie | * | * | Camping | 13 dagen | Groepsfietsreizen | Sportief | Eigen keuze