Fietsvakanties op de Antillen - De mooiste fietsreizen voor iedereen

Fietsvakanties Antillen

Een fietsreis op de Antillen is een ideale combinatie van ontspanning en activiteit. Vanwege het tropische klimaat is het het hele jaar door heerlijk om een fietsvakantie op de eilanden in het Caribisch gebied te ondernemen. Je  ontdekt op de fiets de heerlijke eilanden Curaçao, Bonaire en Aruba.

De leukste fietsvakanties van 2022 op de Antillen met je E Bike, Racefiets, Mountainbike of Tourfiets in groepsverband of individueel vind je op fietsreizen.nl

Deelnemen aan een individuele wandel- of fietsvakantie is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst word je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt of fietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen.
Daarnaast wordt er elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Een fietsvakantie wordt vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

Nederlandse Antillen | Curacao en Bonaire | 9 dagen

Fietsvakantie Antillen. In het Caribisch gebied hebben we op de eilanden Curaçao en Bonaire een zonnige fietsvakantie voor u samengesteld. Door het tropische klimaat is er het gehele jaar volop zon, ook in onze koude winter. Het regent dan soms, maar zelden lang en ook dan is heerlijk verblijven.

vanaf  € 930.00

Lees meer...

Curacao | Hotel | 09 Dagen | Individuele Fietsreizen | Recreatief | Eigen Wijze Reizen |
Product