Fietsvakantie Duitsland

Als je op zoek bent naar de perfecte fietsvakantie in Duitsland, dan ben je bij Fietsreizen.nl aan het juiste adres! Onze fietsvakanties in Duitsland bieden een unieke combinatie van sportieve uitdaging, natuurlijke schoonheid en culturele ontdekkingen.

Bij Fietsreizen.nl geloven we in persoonlijke service en maatwerk. Onze ervaren reisexperts stellen met plezier een fietsvakantie in Duitsland samen die precies past bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen tocht door de prachtige Duitse natuur of een uitdagende bergtocht door de Alpen, wij hebben de perfecte fietsreis voor jou.

Onze fietsvakanties in Duitsland bieden je de mogelijkheid om de mooiste plekjes van het land te ontdekken, terwijl je geniet van de gezonde buitenlucht en de prachtige uitzichten. Of je nu langs de Rijn fietst, door de Beierse Alpen of door de historische steden van het oosten van Duitsland, je zult versteld staan van de schoonheid van dit prachtige land.

Bovendien biedt Fietsreizen.nl je de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan accommodaties, van gezellige pensions tot luxe hotels, en van schilderachtige dorpjes tot bruisende steden. Wat je ook zoekt in een fietsvakantie in Duitsland, bij Fietsreizen.nl vind je het!

Dus, als je op zoek bent naar de ultieme fietsvakantie in Duitsland, kies dan voor Fietsreizen.nl. Onze persoonlijke service, maatwerk en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jouw fietsvakantie in Duitsland een onvergetelijke ervaring wordt. Boek vandaag nog en ontdek de schoonheid van Duitsland op de fiets!


Fietsvakantie in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen


De deelstaat Noordrijn-Westfalen, grenst aan de Belgische provincie Luik, aan de Nederlandse provincies Limburg, Gelderland en Overijssel en aan de Duitse deelstaten Nedersaksen, Hessen en Rijnland-Palts. Noordrijn-Westfalen is kleiner dan Nederland maar net wat groter dan België. Noordrijn-Westfalen biedt mooie mogelijkheden voor een fietsvakantie. Het Ruhrgebied met boeiend industrieel erfgoed en de kronkelige rivier de Roer die vanaf De Hoge Venen ontspringt in het Natuurpark Hoge Venen-Eifel.  Langs de Roer ligt een prachtige fietsroute die eindigt in Roermond... Lees verder 

 Thüringen, Hessen en Saksen liggen in het midden van Duitsland, met prachtige gebieden als de Eifel, Vogelsberg, de Harz, het Thüringerwald en oostelijk gelegen Erzgebergte. Niet te vergeten een fietsvakantie langs de mooiste meren van Beieren of de Waddeneilanden van Duitsland.

Kijk ook eens naar de fietsvakanties die wij in Duitsland hebben gemaakt en beschreven. Er staan een aantal prachtige fietsreizen in ons boek 'Fietsvakanties in Europa'. 

De leukste fiets- of wandelvakanties in Duitsland van 2023 in Duitsland met je E Bike, Racefiets, Mountainbike of Tourfiets in groepsverband of individueel vind je op fietsreizen.nl

Deelnemen aan een individuele fietsvakantie in Duitsland is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst wordt je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, jefietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen. Daarnaast wordt er tijdens een fietsvakantie in Duitsland elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten..

Fietsvakanties in Duitsland worden vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. Met fietsvakanties in Duitsland profiteert de bezoeker ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking. Voor een fietsvakantie Duitsland is dit land een walhalla. De mooiste fietsvakanties Duitsland voor iedereen!

 • Product

  Duitsland | Münsterland – Rondreis Westfalen vanuit Münster | Fietsvakantie langs Rivieren en kastelen in het zuidelijke Münsterland | 7 dagen

  Fietsvakantie Münsterland - U laten betoveren door het groene parklandschap van het Münsterland. U fietst gedurende deze fietsvakantie door schaduwrijke bossen, langs kleine rivieren en prachtige lanen. De route leidt u over de natuurlijke fietspaden „Pättkes“ van het Münsterland, omzoomd door boswallen en knotwilgen. Naast kleinere Westfaalse boerderijen en historische landgoederen treft u tijdens deze fietstour de beroemdste kastelen van het Münsterland: Kasteel Vischering, Kasteel Nordkirchen en Kasteel Hülshoff. De fietspaden maken het mogelijk om de kastelen en paleizen van dichtbij te bekijken, te pauzeren in een café langs de weg en te genieten van de natuur van het vlakke en landelijke Münsterland.

  vanaf

  €  719,00

  Lees meer..


 • Product

  Duitsland | Moezel en Saar | Trektocht | 6 of 7 dagen

  Fietsvakantie langs de Moezel en Saar. Het landschap langs de grillige meanders van de Moezel is één van de mooiste van Duitsland. Niet alleen de beroemde wijngaarden, maar ook ruige rotsen en ongerepte hellingbossen vormen het decor voor deze makkelijke fietstocht. Meestal gaan de tochten over vrij liggende fietspaden. Onderweg fiets je langs burchten en kastelen. Een pauze in één van de vele pittoreske wijnstadjes met vakwerkhuizen is zacht uitgedrukt...erg aangenaam. Ergens picknicken langs een mooie oever van de rivier is ook heerlijk. ?

  vanaf

  €  630,00

  Lees meer..


 
 
 
 

Klik hier voor alle reizen Duitsland