Duitsland

Fietsvakantie Duitsland

Ben je op zoek naar een fietsvakantie in Duitsland? Duitsland heeft alles in huis voor de mooiste fietsvakanties voor iedereen! Er is waarschijnlijk geen enkel ander land in Europa dat je zoveel mogelijkheden en zo'n gevarieerd landschap biedt als Duitsland. Bestemmingen voor een prachtige fietsvakantie duitsland lopen uiteen van bergen, dichte wouden en heuvels tot trektochten langs de Duitse rivieren en fietsvakanties langs de Noord-Duitse kust. Onderweg bezoek je steeds vele Duitse stadjes en dorpen. Vriendelijke mensen, goede hotels, mooie campings, en prachtige fietspaden zul je tijdens je fietsvakantie Duitsland ontdekken. De provincies Noordrijn-Westfalen, Thüringen, Hessen en Saksen liggen in het midden van Duitsland, met prachtige gebieden als de Eifel, Vogelsberg, de Harz, het Thüringerwald en oostelijk gelegen Erzgebergte. Niet te vergeten een fietsvakantie langs de mooiste meren van Beieren of de Waddeneilanden van Duitsland.

De leukste fiets- of wandelvakanties in Duitsland van 2023 in Duitsland met je E Bike, Racefiets, Mountainbike of Tourfiets in groepsverband of individueel vind je op fietsreizen.nl

Deelnemen aan een individuele fietsvakantie in Duitsland is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst wordt je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, jefietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen. Daarnaast wordt er tijdens een fietsvakantie in Duitsland elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten..

Fietsvakanties in Duitsland worden vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. Met fietsvakanties in Duitsland profiteert de bezoeker ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking. Voor een fietsvakantie Duitsland is dit land een walhalla. De mooiste fietsvakanties Duitsland voor iedereen!

 • Product

  Duitsland | Münsterland – Rondreis Westfalen vanuit Münster | Fietsvakantie langs Rivieren en kastelen in het zuidelijke Münsterland | 7 dagen

  Fietsvakantie Münsterland - U laten betoveren door het groene parklandschap van het Münsterland. U fietst gedurende deze fietsvakantie door schaduwrijke bossen, langs kleine rivieren en prachtige lanen. De route leidt u over de natuurlijke fietspaden „Pättkes“ van het Münsterland, omzoomd door boswallen en knotwilgen. Naast kleinere Westfaalse boerderijen en historische landgoederen treft u tijdens deze fietstour de beroemdste kastelen van het Münsterland: Kasteel Vischering, Kasteel Nordkirchen en Kasteel Hülshoff. De fietspaden maken het mogelijk om de kastelen en paleizen van dichtbij te bekijken, te pauzeren in een café langs de weg en te genieten van de natuur van het vlakke en landelijke Münsterland.

  vanaf

  €  699,00

  Lees meer..


 • Product

  Duitsland | Moezel en Saar | Trektocht | 6 of 7 dagen

  Fietsvakantie langs de Moezel en Saar. Het landschap langs de grillige meanders van de Moezel is één van de mooiste van Duitsland. Niet alleen de beroemde wijngaarden, maar ook ruige rotsen en ongerepte hellingbossen vormen het decor voor deze makkelijke fietstocht. Meestal gaan de tochten over vrij liggende fietspaden. Onderweg fiets je langs burchten en kastelen. Een pauze in één van de vele pittoreske wijnstadjes met vakwerkhuizen is zacht uitgedrukt...erg aangenaam. Ergens picknicken langs een mooie oever van de rivier is ook heerlijk. ?

  vanaf

  €  515,00

  Lees meer..


 
 
 
 

Klik hier voor alle reizen Duitsland

Duitsland

Europa(active)-Duitsland