Fietsreizen in Ierland - De mooiste fietsvakanties voor iedereen

Fietsvakanties in Ierland

Ierland wordt niet voor niets ‘Het groene eiland’ genoemd. Tijdens een fietsvakantie van hotel naar hotel door Ierland ervaar je hoe groen dit land is. Prachtig natuurschoon maar ook; oude kerkjes, gezellige pubs met vaak live muziek en Guinness, prehistorische overblijfselen, schapen en een bijzonder vriendelijke bevolking. De bergen en heuvels bevinden zich voornamelijk aan de kusten en het Ierse binnenland is vooral vlak. Het westelijke deel van Ierland is zeer geschikt voor een fietstocht. De bergachtige graafschappen Galway -Connemara, Clare - de Burren, Cork en Kerry zijn prachtige fietsgebieden.

De leukste fietsvakanties met bagagevervoer en wandelvakanties van 2022 in Ierland vind je op fietsreizen.nl en zwerftochten.nl

Deelnemen aan een individuele wandel- of fietsvakantie is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst wordt je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt of fietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen.
Daarnaast wordt er elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Een fietsvakantie wordt vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

Helaas zijn er hier momenteel geen fietsreizen.