Fietsreizen in de Verenigde Staten - De mooiste fietsvakanties voor iedereen

Fietsvakanties in de USA

Amerika is vooral ingericht voor auto’s maar het is er evenwel goed fietsen. Tijdens een fietsvakantie valt de uitgestrektheid en de grootsheid van de Verenigde Staten op en zijn een uitdaging voor fietsers. Gedurende een fietsreis kun je de eindeloze horizon in grote delen van het land ervaren en laat je nietig voelen. De schoonheid van de verschillende landschappen, de boeiende steden. Fietsen door Amerika is een ervaring om nooit te vergeten.

De leukste fietsvakanties van 2022 in de Verenigde Staten met je E Bike, Racefiets, Mountainbike of Tourfiets in groepsverband of individueel vind je op fietsreizen.nl

Deelnemen aan een individuele wandel- of fietsvakantie is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst wordt je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt of fietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen.
Daarnaast wordt er elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Een fietsvakantie wordt vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

Helaas zijn er hier momenteel geen fietsreizen.